Min älskade J

Buuhuu... Gråten var inte långt borta idag kan jag säga. Har precis sagt hejdå till min J som gjorde ett överasskningsbesök över dagen. Vi har ätit pizza och prinsesstårta...Haha.. Jag som slutat med sådant. Men något ville vi ju unna oss. Sedan har vi bara legat och myst och kramats, jag försökte verkligen suga åt mig varje sekund jag hade med honom, eftersom jag vet att det inte blir så ofta nu. Jag har inga pengar och han har inga pengar, han fick lifta med sina föräldrar som skulle kolla på en husbil. Ska försöka tjata mig till pengar av föräldrarna... Jag måste ner till honom, jag saknar honom så mycket, jag älskar honom. Jag drömmer rätt ofta på nätterna att jag är ihop med en massa andra killar (och tjejer) men precis innan jag vaknar får jag fram en bild av vem det verkligen är jag är tillsammans med och då blir jag alltid lättad. Sedan vet jag ju att vi inte har det perfekta förhållandet, jag vet att jag fick sköta den största delen av hushållet när vi bodde tillsammans och att han inte ville följa med på promenad och annat jag ville vi skulle göra. Men jag tror och hoppas att det kommer bli bättre när vi bor tillsammans igen. Jag vill satsa på vårt förhållande... va fasen jag är 30 år och jag vill stadga mig, om något år om jag och/eller han har ordentligt jobb och ekonomi så ska vi skaffa en stor fin lägenhet eller ett litet radhus, eller åtminstone en bottenplan med liten gräsmatta eller liknande. Låång mening...
Undrar vad jag ska göra resten av veckan ? Någon av dagarna ska jag iallafall cykla några mil igen, hoppas vädret är med mig, isåfall ska jag fråga föräldrarna om dom vill cykla imorgon. På torsdag blir det fest hos Palm :D det blir grejer det, hemmagjort vin i överflöd, goa grejer.
Fan vad jag saknar Johan
älskar Dig J

Fest,flytt m.m.

Måste säga att jag är nöjd, jäkligt nöjd, med festen igår.
"Ingen skulle gå på ditt kalas", IN YOUR FACE
vi var faktiskt ett helt gäng :)
Jag hade jättetrevligt, minglade som fan.
Vissa saker ångrar jag
A Att jag rökte
B Att jag drack för mycket
 
Däremot vet jag inte om jag gjorde något otroligt pinsamt eller gjorde bort mig på något sätt.
... Jag har så fina vänner! Jag är verkligen glad att jag har träffat så underbara människor. Kommer behöva alla de här människorna nu när jag blir ensam.
Har verkligen fortfarande inte fattat att jag ska flytta. Vi flyttar imorgon, eller senast om någon vecka, då ska jag byta en stor trea mot en miniliten etta, jag ska byta samboskap mot särboende i olika städer. Jag kommer väl antagligen inte att ha något internet till att börja med, inget jobb än på ett tag... Vad ska jag ägna mig åt? Hur kommer det att bli? Hur ensam kommer jag vara ? Kommer jag bli galen ?
Jag hoppas att det fixar sig...

Ibland blir man glad

Där ser man att det lönar sig att vara på och tjata
Imorgon ska jag fika med P och sedan dra hem till T och sova över
På onsdag ska jag hem till C och sedan till Ship to Gaza-kvällen vilket ska bli riktigt roligt ! Hoppas jag får med mig min älskade J också. På torsdag blir det att fira min stora dag hela dagen, fyller 30 och ska på Winnerbäck-konsert på Läckö Slott. Kunde inte vara lägligare, det är som man tror att ödet är med och spelar ett spel. Min favoritartist på mitt favoritställe, på 30-års dagen. Ska dit med min familj, fast det blir bara mamma, kanske syrran, brorsan, J och jag. Det kommer bli awesome! Jag ska sjunga med i alla texter och stå och hoppa. På fredag sedan ska jag ha den där festen som jag la upp event på på facebook i juni....Och där folk har gjort mig glad och besviken huller om buller. Ena stunden vill folk komma som jag inte alls hade räknat med, andra stunden vill folk inte komma som jag mer eller mindre hade räknat med. Tredje stunden blir det bra. Vi blir inte sååå många men huvudsaken är att P,C,T, Syrran och J är där. Vi kan nog ha riktigt trevligt ihop bara vi, sedan är det några mer som kanske eventuellt kommer, det får man se hur det blir. Mina vänner har rätt mycket gemensamt också, dom flesta är rätt vänster och många är veggisar av  någon anledning. J från gbg kommer också föressten, jag håller på att glömma det hela tiden... Det ska bli jättetrevligt! Hon ska sova över också, det får jag inte glömma... Sedan på söndag drar flyttlasset. Vilket däremot inte känns så kul. Var uppe och tittade på min lägenhet förut och faan vad liten den är... Hur ska jag palla detta ? Och kommer jag inte bli förskräckligt ensam när jag inte har J där ? Jag kommer sakna honom något kolossalt och jag kommer få myrkrypningar...
Men det är bara att satsa på att klara det. Ge sig fan på det. Jag ska börja träna varje dag, det får ju tiden att gå också. Sedan får jag väl hänga hos föräldrarna en del, sitta i köket och snacka goja med mamma, inte fel.

Barnlös

Jag ska nog inte gå med i någon förening för barnlösa eller så... Det kommer göra så jävla ont när alla andra lyckas att få barn till slut och inte jag. Samtidigt vill jag inte sälla mig till en grupp som inte VILL ha barn, för dom har jag heller inget gemensamt med. Så vad är summan av denna konklusion? Helt enkelt att jag får försöka satsa på en karriär av något slag. Försöka bädda upp för ett roligt och händelserikt liv. Ändå.

Telefonlista

Ta fram mobilen och kolla din telefonlista :)

Har du pussat nr 2?

Angelica: Nepp.

Vad har du för relation med nr 20?

Hanelle, väldigt fin vän.

När ska du träffa nr 30?

Linn: När vi stöter på varandra...

 Är nr 18 söt?

Gbg-Sofia, ja, mycket.

Vad var ditt första intryck på nr 33?

Mamma, det minns jag inte direkt :P

Hur träffa du nr 9?

Daniel: Någon LÄSK-nollning

Har du träffat nr 3 den senaste månaden?

Anna, hmm, vet inte... Nej det var nog i Maj IRL

När ska du träffa nr 22 nästa gång?

Imri och jag har gjort slut

E du nära vän med nr 13?

Essa: Vi ses extremt sällan men vi är rätt nära vänner egentligen, har varit iallafall. Tycker väldigt mycket om henne

Har du gått på bio med nr 28?

Kim, minns faktiskt inte, men det vore konstigt om vi inte hade det tycker jag, så det har vi nog.

Skulle du kunna bli tillsammans med nr 50?

Tyra, nej, hon är liksom min syster.

Vad pratar du och nr 45 oftas om?

Per, evigheter sedan jag träffade honom. Vi brukade mest dra en massa ordvitsar och skämta om saker typ.
Känner du nr 1?

Alf, ja, det är min morbror.

Vad har du och 7 för relation?

Bosse, han var min poesicirkelledare och poetry slam-kollega.

Skulle du kunna pussa den sista på listan?

Syrran igen, ja på kinden typ på fyllan eller så.

RSS 2.0