Skumma känslor- gå och dö!

Jag jobbade i måndags, sedan har jag inte jobbat på hela veckan. Jag har blivit förkyld och har skumma känslor.Och det känns just nu inte det minsta underbart att vara ledig. Den där härliga jullovskänslan som jag hade sett fram emot skulle infinna sig på fredagen... Den har inte kommit. Just nu är jag uttråkad och samtidigt nedstämd och har skumma känslor. Känner mig lite yr och smått illamående, trött, konstig, borta och har en känsla av hopplöshet.
Jag säger bara: skumma känslor- gå och dö! Jag vill inte ha er!
Jag vill bara vara glad och harmonisk och känna att allting flyter.
 
Jag väntar på besked från komvux om utifall att jag kommit in på vårdutbildningen. Jättenervös. Jag har nämligen ingen plan B. Mina praktikdagar är slut. Vad ska jag söka för jobb ?? Lärartjänster har folk visat sig intresserade för, två olika gubbar kontaktade mig och visade sig intresserade. Men jag vete sjutton om jag klara't... Jag vill ta en liten paus och tänka efter och känna efter. Jag vill komma till insikter. Och jag vill sluta må skumt och ha konstiga känslor.
En sak är iallafall säker och det är att jag INTE till skillnad från Johan gillar att bara gå hemma och dra. Jag mår absolut inte bra av att bara gå hemma och inte ha något att göra. Det ger mig ångest rent av. Jag vill hitta på roliga saker! Men jag jobbar mitt i stan och har sjukskrivit mig idag, så det ser inge vidare bra ut om jag ger mig ut och julshoppar idag. Inte imorgon heller. Det får vänta tills på måndag.
Julkänslor har inte infunnit sig. Glädje har inte infunnit sig. Jag står inför ett nytt skede i livet och jag vet inte vad det bär med sig.
Hmm... Tror faktiskt att jag ska söka lärartjänster om det nu blir så att jag inte kommer in på vårdutbildningen... Då får jag flytta ner till Johan också... Och då kommer allting att bli sjukt annorlunda

RSS 2.0