En tanke

En tanke...
 
Jag rör mig mycket på facebook. Kanske är det bra, kanske är det inte bra, hur som helst så har jag tack vare facebook en himla koll på folk.
Jag vet precis vad alla människor gör nu för tiden.
Och de flesta har det gått bra för.
För att inte säga att det har gått bra för alla. Folk har följt sina hjärtan, fått karriärer, rest jorden runt, gått långt,mycket långt. För mig har det gått åt helvete.
 
Men jag har bestämt mig.
Jag vet inte om det är så himla enkelt, min pappa har alltid hävdat att det är det men jag vet inte om det är så. Att det bara är att bestämma sig för en sak och sedan blir det så. Jag försöker dock... Jag ska göra ett tappert försök att bestämma mig för att nu ska all jävla otur vända.
 
Jag har en sjuklig eller om det är "skolkande" psykolog som har gjort att minst 7 av 10 terapibesök ställts in det senaste året. Jag är omgiven av oförstående människor som inte ser min förmåga och inte ser att jag har potential. De sätter mig på rena handikappsarbeten, jag har får jobba på rehab-arbetsplatser med folk som har riktiga,allvarliga handikapp.
Det var inte dit det skulle bara hän, det var inte där jag skulle hamna.
 
Tanken jag fick...De människorna som det gått så bra för... de levde redan från början ut i sin passion för teater,musik,konst,litteratur osv, naturligtvis gick det bra för dem.
 
Själv ägnade jag mig mest åt att oroa mig och må dåligt, så jag gjorde karriär i sjukdomssvängen. Jag blev ultra-sjuk.
"Såå... vad gör du nu för tiden?"
"Jo jag ägnar mig åt att vara sjuk"...."Det är det jag är bra på".

Oh shit

Oh shit jag mensar ihjäl mig.
Var det det här jag längtade efter ?
Jaja, jag får trösta mig med att det blir nog bara någon månad till. Sedan är Primolutkuren över, och det tror jag ju vad jag vill om att mensen kommer att fortsätta av sig självt, det har det iallafall aldrig gjort innan, med andra preparat jag tagit. Fast man vet ju aldrig...
 
Nu spelar jag "Vad gör vi nu lille du" av Gasolin och jag vet inte varför men den ger mig en god känsla i magen och får mig att tänka på och längta efter sommaren.
Jag tycker danska är vackert och somrigt och får mig att tänka på havet.
Dofter är en annan sak... doften av rökt fisk t.ex.
Åh hoppas verkligen att det blir en fin sommar!
Och att det ordnar sig med min försörjning på något vis.
Men det gör det väl ...
Jag har inget emot att jobba lite, bara jag får några lediga dagar här och där
så det blir lite fest och hallaballo och mysiga kvällar
Och Joohaaan....
 
Usch det känns fortfarande jobbigt det som hände.
Det kanske för något bra med sig i slutändan

RSS 2.0