Gnäll

Självklart leder inte gnäll någonstans, och många är förbannade på mig för mitt gnäll. Men de har å andra sidan aldrig gått i mina skor. Att söka minst 20 jobb och inte få ett enda napp är INTE kul för någon. Särskilt inte när man känner på sig att om 50 sökta jobb till kommer det se likadant ut. Nu gnäller jag igen. Men ibland är det faktiskt svårt att låta bli. Alla kan inte vara sådär starka och självsäkra som det är meningen att man ska vara.

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag tycker det är okej att "gnälla"! Det är roligare att läsa en blogg där du är ärlig och skriver det du känner snarare än att lådsas att allt är rosenskimmrande bra! Jag tycker du skriver bra och dessutom så tycker jag du är stark som fixar att söka så många jobb i dessa tider. Många hade redan gett upp glöm inte det! Kram

2011-01-29 @ 11:06:02
Postat av: Essa

Om det var mitt blogginlägg du refererar till här så vet du om du läser det igen att det inte handlade om er som försöker. Det handlar om de som inte försöker fast de kan. De som får alla andra att verka lata de med. De behöver ta tag i sig själva. Du har gjort vad du kan och du jobbar med dig själv efter den förmåga du har. Det räcker gott och väl.

2011-02-06 @ 20:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0